Podzimní kynuté pečení s Josefem Maršálkem
Načítám Akce

Nadcházející Akce

Navigace pro hledání a zobrazení Akce

Navigace pro zobrazení Akce

Říjen 2022

Podzimní kynuté pečení s Josefem Maršálkem

10 října @ 18:00 - 22:00 CEST
FFA, Lesní kolonie 265
Včelná, Česká republika
+ Google Mapa
3,990.00Kč Sold out

Lektor: Josef Maršálek Menu: Koblihy se švestkovým krémem, Makové šneky s mučenkovou polevou, Bratislavské rohlíčky s lískovými oříšky a citronem. Cena: 3 990,- Kč

Zobrazit více »

Evropská kuchyně s Honzou Krobem

11 října @ 18:00 - 22:00 CEST
FFA, Lesní kolonie 265
Včelná, Česká republika
+ Google Mapa
2,499.00Kč 10 zbývá lístků

Lektor: Honza Krob Na kurzu si představíme nejoblíbenější a nejznámější evropská jídla. Menu: • Řecké souvlaki, tzatziki, pita chléb, • Sandwich z italské foccaci s mortadellou, burratou a pistaciemi, • Španělská paella, • Rakouský vídeňský řízek s bramborovým salátem.   Cena: 2 499,- Kč

Zobrazit více »

Vietnam

17 října @ 18:00 - 22:00 CEST
FFA, Lesní kolonie 265
Včelná, Česká republika
+ Google Mapa
2,499.00Kč 8 zbývá lístků

Lektor: Kryštof Vacek Vietnamská kuchyně se u nás těší stále větší oblibě a její rozmanitou chuť vám přinášíme v tomto kurzu. Nejznámějšími pokrmy jsou polévka "pho", různé druhy závitků, rýžových nudlí a nesmí chybět ani typická surovina - rybí omáčka. Menu: Letní závitky s krevetami a zeleninou, Polévka Pho Bo, Bun cha Hanoi style, Kuře s citronovou trávou a rýží. Cena: 2 499 Kč

Zobrazit více »

Asie

20 října @ 18:00 - 22:00 CEST
FFA, Lesní kolonie 265
Včelná, Česká republika
+ Google Mapa
2,499.00Kč 9 zbývá lístků

Lektor: Martin Košťál   Menu: Mee goreng (tradiční čínské nudle), Nesmažené závitky s konfitovanou kachnou nebo uzeným tofu, Burger s pečeným bůčkem, marinovanou mrkví a hoisin omáčkou, Šlehaný kokosový krém, mango, maková drobenka. Cena: 2 499 Kč  

Zobrazit více »

Ryby a mořské plody

25 října @ 18:00 - 22:00 CEST
FFA, Lesní kolonie 265
Včelná, Česká republika
+ Google Mapa
2,699.00Kč 11 zbývá lístků

Lektor: Martin Rada Ryby a mořské plody by měli být nedílnou součástí našich jídelníčků nejen o Vánocích. Na kurzu se naučíme, jak si je připravit tak, aby vám zachutnaly a mohli jste si je připravovat celý rok. Náš specialista na ryby Martin vám poradí, jak správně rybu vybrat, jak poznat, že je čerstvá a dozvíte se spoustu dalších zajímavostí. Menu: • Pošírované kalamáry, curry citronová majonéza, rukola, bageta, • Mušle Sv. Jakuba, květákový kuskus, • Leskyně skvrnitá, cider omáčka, cuketové…

Zobrazit více »

Steaky

31 října @ 18:00 - 22:00 CET
FFA, Lesní kolonie 265
Včelná, Česká republika
+ Google Mapa
2,699.00Kč 10 zbývá lístků

Lektor: Filip Ruprecht   Menu: Kachní prso, máslová dýně, bramborový fondán, pomerančová omáčka, Flank steak, lanýžová majonéza, fenyklový salátek, pálený květák, Rib - eye steak. pečené brambory v seně, chimichurri omáčka, medová mrkev, Kuřecí supreme, kukuřičné pyré, popcorn,romanesco, kuřecí jus. Cena: 2 699 Kč

Zobrazit více »

Listopad 2022

Zvěřina s Honzou Horkým

10 listopadu @ 17:00 - 22:00 CET
FFA, Lesní kolonie 265
Včelná, Česká republika
+ Google Mapa
2,699.00Kč 10 zbývá lístků

Lektor: Jan Horký Přinášíme vám kurz s Janem Horkým, který působil v české kuchařské reprezentaci. Ukážeme si správné techniky úprav zvěřiny. Masa doplníme vhodnými omáčkami a vhodnými přílohami a doplňky. Menu: Carpaccio z jeleního hřbetu, brusinková espuma, Hříbkový krém, omeleta z křepelčího vajíčka, Smažená pečeně z divokého selátka, pyré z kaštanů, kroupové rizoto, Hřbet z jelena “sous vide“  omáčka z černého rybízu, houbová nádivka. Cena: 2 699 Kč  

Zobrazit více »
+ Export akcí
     
Zpracováváme soubory cookies. Pomáhají nám ke správnému fungování webové aplikace, k poskytování funkcí sociálních sítí,
personalizaci obsahu a inzerce a k analýzám jeho návštěvnosti. Používáním webu souhlasíte s jejich užitím.