Příprava kávy: VYPRODÁNO
Načítám Akce

Nadcházející Akce

Navigace pro hledání a zobrazení Akce

Navigace pro zobrazení Akce

Září 2020

Příprava kávy: VYPRODÁNO

22 září @ 18:00 - 21:30 CEST
FFA, Lesní kolonie 265
Včelná, Česká republika
Zdarma Sold out

Lektor: David Samek Připravili jsme si pro vás kurz přípravy kávy, kterým vás provede ostřílený barista a školitel David Samek. Kurz je vhodný jak pro amatéry, kteří mají kávu jako koníček, tak i pro profesionály z kavárenského prostředí. Učit se budeme jak na pákovém, tak i na domácím kávovaru. Dále si ukážeme další techniky přípravy kávy. Poradíme nejen jak na výborné cappuccino, ale i jak nastavit kávovar, či jaký vybrat druh pro váš přistroj a mnoho dalšího. Cena: 1 150,-…

Zobrazit více »

Sushi

23 září @ 18:00 - 21:30 CEST
FFA, Lesní kolonie 265
Včelná, Česká republika
+ Google Mapa
Zdarma Sold out

Lektor: Petr Lambert Co se na kurzu naučíte: V úvodu kurzu probereme stručnou historii sushi, základy přípravy sushi, suroviny - jaké vybírat a kde nakupovat a zpracovávat, přípravu a zpracování ryb, přípravu rýže. Prostor bude samosebou i pro vaše dotazy. Ve většině času vás potom čeká především praktické procvičování maki-zushi  (takzvaných rolovaných sushi). Důraz je kladen na to, aby si účastník kurzu doopravdy dokázal sám připravit a zarolovat vlastní sushi.   Cena: 1999,- Kč

Zobrazit více »

Říjen 2020

Indie

4 října @ 15:00 - 18:30 CEST
FFA, Lesní kolonie 265
Včelná, Česká republika
+ Google Mapa
Zdarma 8 volných míst

Lektor: Ganga Rayamajhi Připravili jsme si pro vás pokračování oblíbeného kurzu indické kuchyně, kterým vás provede rodilý Ind Ganga. Těšit se můžete na klasiky indické kuchyně, autentické recepty i rady, kam pro koření a ostatní suroviny. Čeká na vás spoustu ostrých chutí a exotických vůní. Menu: • Pakora mix • Chicken palak • Chicken kadai • Tandoori chicken • Basmathi rýže • Indické placky Cena: 1999,- Kč

Zobrazit více »

Bowl Food

6 října @ 18:00 - 21:30 CEST
FFA, Lesní kolonie 265
Včelná, Česká republika
+ Google Mapa
Zdarma 7 volných míst

Lektor: Viktor Staněk Přinášíme vám zcela nový kurz zaměřený na takzvané "bowl food". Tento pokrm má nesčetně variací a je současným gastronomickým hitem. Menu: • Rajčatový salát, mozzarella, bazalkový olej, pomeranč, mandlové pyré • Risotto primavera, chřest, boby, hrách, šafrán, parmazán • Tuňákové ceviche, rýžové nudle, zelenina, meloun • Perlička na tymiánu a citronu, restované houby, krémová polenta  • Hovězí svíčková, domácí hranolky, bernská omáčka Cena: 1999,- Kč

Zobrazit více »

Steaky

7 října @ 18:00 - 21:30 CEST
FFA, Lesní kolonie 265
Včelná, Česká republika
+ Google Mapa
Zdarma 12 volných míst

Lektor: Jakub Kulhavý Menu: • Hovězí picanha s houbami a dýňovým pyré, • Vepřová kotleta s fazolkami a majoránkovým krupotem, • Telecí pavouček na másle s bramborovou kroketou, • Kuřecí supreme na salátu z grilované zeleniny s citrusovým dresinkem.   Cena: 1999,- Kč

Zobrazit více »

Ryby a mořské plody

8 října @ 18:00 - 21:30 CEST
FFA, Lesní kolonie 265
Včelná, Česká republika
+ Google Mapa
Zdarma 10 volných míst

Lektor: Martin Rada Ryby a mořské plody by měli být nedílnou součástí našich jídelníčků nejen o Vánocích. Na kurzu se naučíme, jak si je připravit tak, aby vám zachutnaly a mohli jste si je připravovat celý rok. Náš specialista na ryby Martin vám poradí, jak správně rybu vybrat, jak poznat, že je čerstvá a dozvíte se spoustu dalších zajímavostí. Menu: • Sandwich z kalamár, salát frisee, rajčata,  • Slávky na asijský způsob • Pečené krevety • Zázvorová omáčka s rýží…

Zobrazit více »

Řízek netradičně

9 října @ 18:00 - 21:30 CEST
FFA, Lesní kolonie 265
Včelná, Česká republika
+ Google Mapa
Zdarma 9 volných míst

Řízek - fenomén české kuchyně. Na tomto kurzu si ukážeme, že řízek nemusí být jen o klasickém trojobalu. Těšit se můžete na experimenty, kterými okouzlíte celou rodinu, ale taky jak udělat klasiku tak, jak se má. Lektor: Honza Krob Menu: •  Telecí řízek na přepuštěném másle, brambory s pažitkovou solí, •  Krůtí řízek marinovaný v bylinkovém jogurtu, ochucená strouhanka, bramborová kaše s lanýži, •  Vepřový řízek z krkovice, slaninová marmeláda, kočičák, •  Kuřecí miniřízečky v panko strouhance, rajčatová salsa, mrkvovo-bramborové…

Zobrazit více »

Itálie

13 října @ 18:00 - 21:30 CEST
FFA, Lesní kolonie 265
Včelná, Česká republika
+ Google Mapa
Zdarma 8 volných míst

Lektor: Viktor Staněk   Menu: Rajčatová polévka s krevetou a krutony, Gnocchi s restovanou dýní a rukolovým pestem, Zeleninová Caponata s rybou a rajčaty, Hovězí Tagliata s pečeným novým bramborem, rukolou a salsou. Cena: 1999,- Kč

Zobrazit více »

Zvěřina

15 října @ 18:00 - 21:30 CEST
FFA, Lesní kolonie 265
Včelná, Česká republika
+ Google Mapa
Zdarma 9 volných míst

Lektor: Jakub Kulhavý Menu: •  Jelení tataráček s červenou řepou, křepelčím žloutkem a chilli majonézou, •  Kachní prso s pomerančovou omáčkou, rybízem a mandlovým bramborem, •  Křepelka s kaštanovým velute a zapečeným šťouchaným bramborem, •  Jelení ragů s kořenovou zeleninou a kváskovým chlebem.   Cena: 1 999,- Kč

Zobrazit více »

Bezlepkový kurz: Výroba domácích těstovin

19 října @ 18:00 - 21:30 CEST
FFA, Lesní kolonie 265
Včelná, Česká republika
+ Google Mapa
Zdarma 12 volných míst

Lektor: Radka Vrzalová V tomto kurzu se naučíme, jak vyrobit domácí těstoviny a pesta bez lepku a mléka. Menu: Lasagne, Spaghetti, Plněné tortellini, Domácí pesta.   Cena: 2 500,- Kč

Zobrazit více »
+ Export akcí
     
Zpracováváme soubory cookies. Pomáhají nám ke správnému fungování webové aplikace, k poskytování funkcí sociálních sítí,
personalizaci obsahu a inzerce a k analýzám jeho návštěvnosti. Používáním webu souhlasíte s jejich užitím.