
Steaky a letní saláty – VYPRODÁNO
27 června @ 18:00 - 22:00 CEST
2,699.00Kč
Lektor:
Jan Horký
Přinášíme vám kurz s Janem Horkým, který působil v české kuchařské reprezentaci.Připravíme si několik zajímavých mas, které se naučíme zpracovat marinováním, pečením, smažením a grilováním. Maso doplníme zajímavými saláty.
Menu:
Pečené kuřecí špízky marinované v teriyaki, salát z bílé ředkve, kedlubny a koriandru,
Pečená a filírovaná kachní prsa, římský salát s pečenými mini bramborami, medový dresink s dijonskou hořčcí a pomerančovou šťávou,
Vepřová pečně pečená v celku, chřestový salát se zakysanou smetanou, plátky ředkviček s výhonky,
Hovězí nízký roštěnec v hrubozrnné hořčici, ledový salát s rukolou, malinový dresink.