Příprava na grilování: masa, marinády, omáčky a salsy

Načítám Akce

« Všechny Akce

Příprava na grilování: masa, marinády, omáčky a salsy

6 května @ 18:00 - 22:00 CEST

2,699.00Kč

Lektor:

Radek David

Přinášíme vám kurz s jedním z nejlepších českých šéfkuchařů – Radkem Davidem. Veškeré pokrmy chystá nejradši tak, aby nepřišly o svoji přirozenou chuť, ale zlehka je jen podpoří a zvýrazní kořením nebo bylinkami. Při přípravě jídel ho vždy inspiruje sezónnost. Suroviny vybírá v té nejlepší kvalitě, které pomocí techniky a poctivé kuchařské práce přetaví v jídlo ve vlastním moderním provedením, s vlastním stylem podávání a vlastními chuťovými kombinacemi.

Na kurzu si naložíme čtyři druhy masa do čtyř různých marinád, k nim připravíme studené omáčky a zeleninové salsy.

Menu:

Kuřecí stehna v jogurtu s kari, koriandrem a zázvorem
Vepřová krkovice s česnekem, rozmarýnem a sójovou omáčkou
Hovězí steak s barveným pepřem, rozmarýnem a whisky
Kachní prsa pět druhů koření a zázvor

 

Studené omáčky
– BBQ
– Teriyaki,
– Tatarská,
– Paprikový kečup,
– Kečup z červené řepy,
– Zakysaná smetana s černým pepřem a pečeným česnekem.
Zeleninové salsy
– Papriková s červenou cibulí,
– Okurková s koprem
Cena: 2 699 Kč

 

Podrobnosti

Datum:
6 května
Čas:
18:00 - 22:00 CEST
Cena:
2,699.00Kč
Rubrika Akce:

Pořadatel

Fine Food Academy
Telefon:
608 800 994
E-mail:
info@ffacademy.cz
Webová stránka:
www.ffacademy.cz

Místo konání

FFA
Lesní kolonie 265
Včelná, Česká republika
+ Google Mapa
Telefon:
608800363
Webová stránka:
www.ffacademy.cz

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Rezervace vstupenek
2,699.00
6 available
     
Zpracováváme soubory cookies. Pomáhají nám ke správnému fungování webové aplikace, k poskytování funkcí sociálních sítí,
personalizaci obsahu a inzerce a k analýzám jeho návštěvnosti. Používáním webu souhlasíte s jejich užitím.