Příprava na grilování: masa, marinády, omáčky a salsy
6 května @ 18:00 - 22:00 CEST
2,699.00KčLektor:
Radek David
Přinášíme vám kurz s jedním z nejlepších českých šéfkuchařů – Radkem Davidem. Veškeré pokrmy chystá nejradši tak, aby nepřišly o svoji přirozenou chuť, ale zlehka je jen podpoří a zvýrazní kořením nebo bylinkami. Při přípravě jídel ho vždy inspiruje sezónnost. Suroviny vybírá v té nejlepší kvalitě, které pomocí techniky a poctivé kuchařské práce přetaví v jídlo ve vlastním moderním provedením, s vlastním stylem podávání a vlastními chuťovými kombinacemi.
Na kurzu si naložíme čtyři druhy masa do čtyř různých marinád, k nim připravíme studené omáčky a zeleninové salsy.
Menu:
Kuřecí stehna v jogurtu s kari, koriandrem a zázvorem
Vepřová krkovice s česnekem, rozmarýnem a sójovou omáčkou
Hovězí steak s barveným pepřem, rozmarýnem a whisky
Kachní prsa pět druhů koření a zázvor
Studené omáčky
– BBQ
– Teriyaki,
– Tatarská,
– Paprikový kečup,
– Kečup z červené řepy,
– Zakysaná smetana s černým pepřem a pečeným česnekem.
Zeleninové salsy
– Papriková s červenou cibulí,
– Okurková s koprem
Cena: 2 699 Kč