- akce již proběhla.
Ryby a mořské plody – VYPRODÁNO
28.3.2019 @ 18:00 - 22:00 CET
Lektor:
Martin Rada
Ryby a mořské plody by měli být nedílnou součástí našich jídelníčků nejen o Vánocích. Na kurzu se naučíme, jak si je přiravit tak, aby vám zachutnali a mohli jste si je připravovat celý rok. Náš specialista na ryby Martin vám poradí, jak správně rybu vybrat, jak poznat, že je čerstvá a dozvíte se spoustu dalších zajímavostí.
Menu:
Ceviche z halibuta, limetky, jalapeňos, koriandr, batáty,
Softshell krab v tempuře, estragonová a chilli majonéza, mrkev, bílá ředkev,
Siven severní s brokolicí, hráškem, šalotkou, šťovíkem a cider omáčkou,
Chobotnice s dýní hokkaido, zázvorem, paprikou a šalotkou,
Makový krém s pistáciovou espumou, macerované sušené švestky.