Přijďte ochutnat degustační menu Honzy Horkého, našeho kamaráda a dlouholetého kapitána národního týmu kuchařů. Právě s ním zažil nároďák svou zlatou éru, na kterou v tomto menu zavzpomínáme. Každý pokrm byl připraven ke speciálním příležitostem a pro různé slavné osobnosti, právě národním týmem. Přijďte ochutnat devítichodové menu s příběhem, které vám připraví tým Fine Food Academy ve vedení s Honzou Horkým. O vinnou degustaci se postará náš sommeliér David Burian.
Carpaccio z tuňáka, wasabi espuma, fermentovaná bílá ředkev
Pražská šunka v petrželovém aspiku, křenová pěna, pečený chléb, lisovaná okurka
Pečený losos v listovém těstě, koprová pěna, kedlubna
Okurkový sorbet s řasou nori a limetkou
Kachní prsa, karotkovo pomerančové pyré, balsamico-pomerančové želé
Vepřový bůček Iberico, grilovaná kreveta Black tiger, topinabura
Lisovaná hovězí žebra, perníková omáčka s povidly, dýňová nádivka
Extravagantní štrůdl by Honza Horký