23.1.2026 Japonsko, 18:00 - 22:00

Lektor: 

Zdeněk Křížek


Menu:

  • Japonský salát z grilovaného avokáda

(Krůtí skewers, pinie, mladý špenát, uzené ponzu)

Kompletní příprava japonského salátu z grilovaného avokáda mladého špenátu se sušenou miso pastou a piniových ořechů. Marinování krůtích skewers s uzeným ponzu dresinkem.


  • Bao bun

(Softshell crab, fermentovaná ředkev, kochujang majonéza)

Příprava Bao bun, ukázka čištění a přípravy mladého kraba s fermentovanou zeleninou a korejskou majonézou kochujang.


  • Glazovaná makrela

(Rýžové nudle, wok zelenina, kešu, miso glazé)

Kompletní ukázka čištění a porcování Makrely

Příprava rýžových wok nudlí se zeleninou doplněná s kešu a miso glazé.



2 999,00 Kč
Skladem