Lektor:
Zdeněk Křížek
Menu:
- Indonéský salát s pomelem
(Glazovaná kachní prsa, thajská bazalka, kešu ořechy tamarindový dresink)
Kompletní příprava kachních prsou glazovaných v tamarindovém glazé, doplněná salátem z pomela, rambutanu, karamelizovaných kešu a thajskou bazalkou.
(Kuře, hřebenatka, wakame, yakiniku omáčka)
Celková příprava japonských dim sum knedlíčků Gyoza. Kompletní výroba náplně z kuřecího masa a hřebenatek doplněná s řasou wakame. Příprava tradiční omáčky yakiniku.
- Korejské vepřové Bulgogi Skewers
(Rýžový pilaf, gochujang, daikon)
Kompletní příprava tradičních vepřových špízů s omáčkou z hrušek (Bulgogi) doplněná restovanou rýží z chilli pasty gochujang, a marinované ředkve Daikon.