18.2.2026 Asie, 18:00 - 22:00

Lektor: 

Zdeněk Křížek


Menu: 

  • Indonéský salát s pomelem 

(Glazovaná kachní prsa, thajská bazalka, kešu ořechy tamarindový dresink) 

Kompletní příprava kachních prsou glazovaných v tamarindovém glazé, doplněná salátem z pomela, rambutanu, karamelizovaných kešu a thajskou bazalkou.

  • Gyoza knedlíčky

(Kuře, hřebenatka, wakame, yakiniku omáčka)

Celková příprava japonských dim sum knedlíčků Gyoza. Kompletní výroba náplně z kuřecího masa a hřebenatek doplněná s řasou wakame. Příprava tradiční omáčky yakiniku. 

  • Korejské vepřové Bulgogi Skewers

(Rýžový pilaf, gochujang, daikon)

Kompletní příprava tradičních vepřových špízů s omáčkou z hrušek (Bulgogi) doplněná restovanou rýží z chilli pasty gochujang, a marinované ředkve Daikon.


2 999,00 Kč
Skladem