Navigace pro hledání a zobrazení Akce
Listopad 2023
Indie – VYPRODÁNO
Lektor: Ganga Rayamajhi, Kryštof Vacek Připravili jsme si pro vás pokračování oblíbeného kurzu indické kuchyně, kterým vás provede rodilý Ind Ganga. Těšit se můžete na klasiky indické kuchyně, autentické recepty i rady, kam pro koření a ostatní suroviny. Čeká na vás spoustu ostrých chutí a exotických vůní. Menu: • Zeleninová pakora • Chicken Tandoori • Chicken Badam Pasanda • Shahi Kofta • Basmathi rýže • Indické placky Cena: 2 499 Kč
Zobrazit více »Leden 2024
Surf ‚n Turf – VYPRODÁNO
Lektor: Jan Horký Přinášíme vám kurz s Janem Horkým, který působil v české kuchařské reprezentaci. Ukážeme si zajímavé kombinace masa s rybami a korýši. Zkombinujeme netradiční suroviny a ukážeme si, co vše jde zkombinovat. Pokrmy doplníme vhodnou přílohou. Menu: Carpacccio z lososa a telecího, hrubozrnná hořčice s créme fraiche, toast, Satay z kukuřičého kuřátka a krevet v teriyaki omáče s bílou ředkví, Vepřový bůček “sous vide“, grilované krevety, mini brambory s bylinkami, Hovězí flank steak s grilovaným mořským vlkem, květákové…
Zobrazit více »Itálie
Lektor: Martin Košťál Menu: Spaghetti aglio olio Risotto nero con frutti di mare (risotto s mořskými plody) Coniglo alla cacciatora (králík po myslivecku s olivami a šalvějí) Gnocco di ricotta con crema allo zabaione (ricottové knedlíčky s vaječným krémem) Cena: 2 499 Kč
Zobrazit více »Francie – VYPRODÁNO
Lektor: Martin Košťál Menu: Steak tartar (Lanýžový tatarák s dijonskou hořčicí a bagetou), Flétan beurré à la ratatouille (Halibut na másle, zelenina ratatouille), Entrecôte, purée de pomme de terre (vysoká roštěná, slavná bramborové pyré dle Joëla Robuchona), Éclair au caramel salé (odpalované těsto s krémem se slaným karamelem) Cena: 2 499 Kč
Zobrazit více »Únor 2024
Asie – VYPRODÁNO
Lektor: Martin Košťál Menu: Karaage s omáčkou tsuyu (smažené kuřecí kousky) Gyoza knedlíčky s vepřovým masem, zelím a mrkví Poké bowl s lososem, mangem, wakame Hatcho soba s krevetami (soba nudle se zeleninou a kešu ořechy) Cena: 2 499 Kč
Zobrazit více »Grilovaná masa a ryby
Lektor: Jan Horký Přinášíme vám kurz s Janem Horkým, který působil v české kuchařské reprezentaci. Menu: Tatarák z lososa espuma z červené řepy, medovo-hořčičná omáčka, toast, Grilované filátko z candáta, koprová omáčka, zastřené vejce, pečený květák, Vepřová panenka, křenová šlehaná omáčka, bramborovo-špenátové pyré, Hovězí flank steak, omáčka z hrubozrnné hořčice, mini brambory. Cena: 2 699 Kč
Zobrazit více »Thajsko
Lektor: Honza Krob Menu: Tom yum goong Massaman curry, steamed rice Twice cooked pork belly Pad thai Bangkok style Cena: 2 699 Kč
Zobrazit více »Středomořské menu
Lektor: Martin Košťál Menu: Polévka z pečených paprik s krevetami a fenyklovým ragú, Pečená pražma královská, konfinované mini brambůrky v másle, středomořský okurkový salát, Lanýžové ravioli s ricottou a pancettou na šalvějovém másle, Semifreedo nugát s pečenými meruňkami. Cena: 2 499 Kč
Zobrazit více »Indie – VYPRODÁNO
Lektor: Ganga Rayamajhi, Kryštof Vacek Připravili jsme si pro vás pokračování oblíbeného kurzu indické kuchyně, kterým vás provede rodilý Ind Ganga. Těšit se můžete na klasiky indické kuchyně, autentické recepty i rady, kam pro koření a ostatní suroviny. Čeká na vás spoustu ostrých chutí a exotických vůní. Menu: • Zeleninová pakora • Chicken Tandoori • Chicken Badam Pasanda • Shahi Kofta • Basmathi rýže • Indické placky Cena: 2 499 Kč
Zobrazit více »Tradiční omáčky v moderních úpravách
Lektor: Jan Horký Přinášíme vám kurz s Janem Horkým, který působil v české kuchařské reprezentaci. V kurzu se naučíte připravit tradiční české omáčky v moderním pojetí s moderní úpravou mas (hovězí, telecí, vepřové, drůbež). Menu: „Kuře na paprice“ Kuřecí prsa „sous vide“ s paprikovou espumou, Kachní prsa, krém z červeného zelí se skořicí, jablkové ragout, Vepřová líčka s kořenovou zeleninou, vinná omáčka s povidly, špenátová nádivka, Hovězí flank steak , křenová omáčka , pečené mini brambory v popelu. Cena: 2 699 Kč
Zobrazit více »