Steaky & chřest – VYPRODÁNO
Načítám Akce

Uplynulé Akce

Navigace pro hledání a zobrazení Akce

Navigace pro zobrazení Akce

Březen 2024

Itálie

5 března @ 18:00 - 22:00 CET
FFA, Lesní kolonie 265
Včelná, Česká republika
+ Google Mapa
2,699.00Kč

Lektor: Jan Horký Přinášíme vám kurz s Janem Horkým, který působil v české kuchařské reprezentaci. V kurzu se naučíte připravit tradiční české omáčky v moderním pojetí s moderní úpravou mas (hovězí, telecí, vepřové, drůbež). Menu: Grilovaná chobotnice, salát se šalotkou, balsamico s medem a minitomaty, Risotto s hřiby, grilované kalamáry na česneku, Filátko z mořského vlka, bylinkový olej, spaghettoni v bazalkovém krému, Hovězí steak s krustou ze sušených tomatů, opečená polenta s parmazánovou omáčkou. Cena: 2 699 Kč  

Zobrazit více »

Steaky s Honzou

6 března @ 18:00 - 22:00 CET
FFA, Lesní kolonie 265
Včelná, Česká republika
+ Google Mapa
2,699.00Kč

Lektor: Honza Krob   Menu: Hovězí rib eye steak, citronová bramborová kaše, Vepřový steak z krkovice, udon nudle se zeleninou, Kuřecí stehenní steak s kůží ve vakuu, argentinská salsa, bagetka, Kachní prsa, šalotky v portským, batátové pyré. Cena: 2 699 Kč

Zobrazit více »

Velikonoce s Radkem Davidem

8 března @ 18:00 - 22:00 CET
FFA, Lesní kolonie 265
Včelná, Česká republika
+ Google Mapa
2,699.00Kč

Lektor: Radek David Přinášíme vám kurz s jedním z nejlepších českých šéfkuchařů - Radkem Davidem. Veškeré pokrmy chystá nejradši tak, aby nepřišly o svoji přirozenou chuť, ale zlehka je jen podpoří a zvýrazní kořením nebo bylinkami. Při přípravě jídel ho vždy inspiruje sezónnost. Suroviny vybírá v té nejlepší kvalitě, které pomocí techniky a poctivé kuchařské práce přetaví v jídlo ve vlastním moderním provedením, s vlastním stylem podávání a vlastními chuťovými kombinacemi. Menu: Králičí kaldoun s libečkem, Salát z mladého špenátu,…

Zobrazit více »

Jarní Francie na talíři – VYPRODÁNO

26 března @ 18:00 - 22:00 CET
FFA, Lesní kolonie 265
Včelná, Česká republika
+ Google Mapa
2,699.00Kč

Lektor: Jan Horký Přinášíme vám kurz s Janem Horkým, který působil v české kuchařské reprezentaci. Naučte se spolu s Honzou svěží jarní menu plné barev a chutí Francie. Menu: Telecí tatarák s lanýžovou solí, espuma z medu a dijonské hořčice, křupavé bylinkové těsto, Hráškový krém s uzeným lososem, Králičí hřbety, ragú z barevné čočky, omáčka z hrubozrnné hořčice, Jehněčí kotletka a mini kuřátko v česnekovém másle, bramborová máslová kaše s hráškem. Cena: 2 699 Kč  

Zobrazit více »

Asie – VYPRODÁNO

28 března @ 18:00 - 22:00 CET
FFA, Lesní kolonie 265
Včelná, Česká republika
+ Google Mapa
2,499.00Kč

Lektor: Martin Košťál   Menu: Karaage s omáčkou tsuyu (smažené kuřecí kousky) Gyoza knedlíčky s vepřovým masem, zelím a mrkví Poké bowl s lososem, mangem, wakame Hatcho soba s krevetami (soba nudle se zeleninou a kešu ořechy) Cena: 2 499 Kč

Zobrazit více »

Duben 2024

Špachtlovaný dort s Lucií Dvořákovou – VYPRODÁNO

4 dubna @ 16:00 - 21:30 CEST
FFA, Lesní kolonie 265
Včelná, Česká republika
+ Google Mapa
3,900.00Kč

Lektor: Lucie Dvořáková Lucie alias #DORTJAKVINO, je na plný úvazek cukrářka a lektorka sladkých kurzů. Její hlavní zálibou jsou dorty a dezerty. O pečení mluví jako o své lásce a s velkou radostí předává své zkušenosti na kurzech. Lucie byla finalistka pekařské show Peče celá země 2022. Získala mnoho zkušeností a ráda vám na kurzu předá mnoho vychytávek a rad. Naučíme se: Kakaový korpus, Vařený makový krém, Vklad z černého rybízu, Jak dokonale a hladce obmazat dort, Zdobení pomocí špachtlování…

Zobrazit více »

Fault line cake s Lucií Dvořákovou

5 dubna @ 16:00 - 21:30 CEST
FFA, Lesní kolonie 265
Včelná, Česká republika
+ Google Mapa
3,900.00Kč

Lektor: Lucie Dvořáková Lucie alias #DORTJAKVINO, je na plný úvazek cukrářka a lektorka sladkých kurzů. Její hlavní zálibou jsou dorty a dezerty. O pečení mluví jako o své lásce a s velkou radostí předává své zkušenosti na kurzech. Lucie byla finalistka pekařské show Peče celá země 2022. Získala mnoho zkušeností a ráda vám na kurzu předá mnoho vychytávek a rad. Naučíme se: Kokosový korpus, Vařený kokosový krém, Vklad z manga a maracuji, Jak dokonale a hladce obmazat dort, Naučíme se…

Zobrazit více »

Surf ‚n Turf

9 dubna @ 18:00 - 22:00 CEST
FFA, Lesní kolonie 265
Včelná, Česká republika
+ Google Mapa
2,699.00Kč

Jan Horký Přinášíme vám kurz s Janem Horkým, který působil v české kuchařské reprezentaci. Ukážeme si zajímavé kombinace masa s rybami a korýši. Zkombinujeme netradiční suroviny a ukážeme si, co vše jde zkombinovat. Pokrmy doplníme vhodnou přílohou. Menu: Carpacccio z lososa a telecího, hrubozrnná hořčice s créme fraiche, toast, Satay z kukuřičého kuřátka a krevet v teriyaki omáče s bílou ředkví, Vepřový bůček “sous vide“, grilované krevety, mini brambory s bylinkami, Hovězí flank steak s grilovaným mořským vlkem, květákové pyré,…

Zobrazit více »

Divokej Streetfood – VYPRODÁNO

10 dubna @ 18:00 - 22:00 CEST
FFA, Lesní kolonie 265
Včelná, Česká republika
+ Google Mapa
2,499.00Kč

Lektor: Jitka Sauvage Přinášíme vám kurz s Jitkou Sauvage z Divokýho bistra na Šumavě. Menu: Langoš, marinovaná zelenina, česnekový tvaroh, javorová slanina, Divokej sendvič/burger s bůčkem na coca cole, asijská zelenina, arašídy, chilli mayo, koriandr, Mac&cheese, slaninová strouhanka, nakládané kuře, Churros, kořeněná čokoláda, limetkový tvaroh.   Cena: 2 499 Kč  

Zobrazit více »

Steaky & chřest – VYPRODÁNO

23 dubna @ 18:00 - 22:00 CEST
FFA, Lesní kolonie 265
Včelná, Česká republika
+ Google Mapa
2,699.00Kč

Lektor: Jan Horký Přinášíme vám kurz s Janem Horkým, který působil v české kuchařské reprezentaci. Na kurzu si připravíme chřestové speciality. Menu: Chřestový tatarák se zastřeným vajíčkem, curry majonéza, Prsa z kukuřičného kuřátka, chřestové ragout v cheddarové omáčce, Telecí pavouček ve smetanové omáčce, pošírovaný chřest, Hovězí steak, teriyaki omáčka se sezamem, tempurovaný chřest s řasou nori.   Cena: 2 699 Kč  

Zobrazit více »
+ Export akcí
     
Zpracováváme soubory cookies. Pomáhají nám ke správnému fungování webové aplikace, k poskytování funkcí sociálních sítí,
personalizaci obsahu a inzerce a k analýzám jeho návštěvnosti. Používáním webu souhlasíte s jejich užitím.