Tradiční omáčky v moderních úpravách

Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.

Tradiční omáčky v moderních úpravách

27 ledna @ 18:00 - 22:00 CET

2,999.00Kč

Lektor:

Jan Horký

Přinášíme vám kurz s Janem Horkým, který působil v české kuchařské reprezentaci. V kurzu se naučíte připravit tradiční české omáčky v moderním pojetí s moderní úpravou mas (hovězí, telecí, vepřové, drůbež).

Menu:

„Kuře na paprice“  Kuřecí prsa „sous vide“ s paprikovou espumou,
Kachní prsa, krém z červeného zelí se skořicí, jablkové ragout,
Vepřová líčka s kořenovou zeleninou, vinná omáčka s povidly, špenátová nádivka,
Telecí svíčková , celerové pyré, lanýžový olej a lanýžová sůl,
Hovězí flank steak , křenová omáčka , pečené mini brambory v popelu.
Cena: 2 999 Kč

 

Podrobnosti

Datum:
27 ledna
Čas:
18:00 - 22:00 CET
Cena:
2,999.00Kč
Rubrika Akce:

Pořadatel

Fine Food Academy
Telefon:
608 800 363
E-mail:
info@ffacademy.cz
Webová stránka:
www.ffacademy.cz

Místo konání

FFA
Lesní kolonie 265
Včelná, Česká republika
+ Google Mapa
Telefon:
608800363
Webová stránka:
www.ffacademy.cz

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are not yet available
     
Zpracováváme soubory cookies. Pomáhají nám ke správnému fungování webové aplikace, k poskytování funkcí sociálních sítí,
personalizaci obsahu a inzerce a k analýzám jeho návštěvnosti. Používáním webu souhlasíte s jejich užitím.