Kuře a jeho celkové zpracování

Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.

Kuře a jeho celkové zpracování

26.10.2020 @ 18:00 - 21:30 CET

Zdarma

Lektor:

Jakub Kulhavý

Na kurzu se naučíme, jak zpracovat celé kuře a jak jeho jednotlivé části v kuchyni beze zbytku využít.

Menu:

• Drůbeží vývar – základ,
• Kuřecí stehno plněné houbami s máslovo-bramborovou kaší,
• Kuřecí supréme s restovanou zeleninou a salátovými listy,
• Kuřecí kroketa na šafránovém risottu s pečenými cherry rajčaty.

 

Cena: 1 999,- Kč

Podrobnosti

Datum:
26.10.2020
Čas:
18:00 - 21:30 CET
Cena:
Zdarma
Rubrika Akce:

Pořadatel

Fine Food Academy
Telefon:
608 800 994
E-mail:
info@ffacademy.cz
Webová stránka:
www.ffacademy.cz

Místo konání

FFA
Lesní kolonie 265
Včelná, Česká republika
+ Google Mapa
Telefon:
608800363
Webová stránka:
www.ffacademy.cz
     
Zpracováváme soubory cookies. Pomáhají nám ke správnému fungování webové aplikace, k poskytování funkcí sociálních sítí,
personalizaci obsahu a inzerce a k analýzám jeho návštěvnosti. Používáním webu souhlasíte s jejich užitím.