Indie
30 září @ 18:00 - 22:00 CEST
2,699.00KčLektor:
Zdeněk Křížek
Menu:
-
Indické krevety Jhinga
(Okra, tmavá cizrna, papadum)
Kompletní příprava a marinování Indických Jhinga prawns , doplněné salátem z orky a tmavé cizrny, ukázka pečení indického chlebu papadum
-
Vegetariánská Polévka Mulligatawny
(Kurkuma, zelené chilli, kokosové mléko)
Příprava tradiční jihoindické vegetariánské polévky ze žluté čočky a kokosového mléka
-
Tradiční kuřecí Tikka masala
(Šafránový pilaf, kešu, šalotka, Naan)
Kompletní příprava kuřecí Tikka masala včetně marinování kuřecích stehen od základu. Příprava šafránového pilafu. Ukázka indického chlebu Naan
-
Mango lassi
(Šafrán, mango, jogurt)
Kompletní příprava indického mango lassi