Avantgardní degustační menu

Načítám Akce

« Všechny Akce

Avantgardní degustační menu

22 února @ 18:00 - 22:00 CET

Zdarma

Lektor:

Jan Horký

Přinášíme vám kurz s Janem Horkým, kapitánem české kuchařské reprezentace. Pokrmy inspirované a vycházející z tradiční české kuchyně a přetvořeny dle mé filozofie. Každá surovina má svůj příběh a ten je propojen s jinou surovinou. A takto si zkombinujeme suroviny.

Menu:

Prase si zlomilo nohu,
Králík v mrkvovém záhoně,
Rak s candátem v žabinci,
Jehněčí na pastvě,
Avantgardní štrůdl.
Cena: 2 499 Kč

 

UPOZORNĚNÍ COVID-19: KURZY VAŘENÍ PODLÉHAJÍ AKTUÁLNÍM VLÁDNÍM NAŘÍZENÍM. 

KURZU SE MŮŽOU ZÚČASTNIT OSOBY S CERTIFIKÁTEM O OČKOVÁNÍ NEBO POTVRZENÍM O PRODĚLÁNÍ ONEMOCNĚNÍ COVID-19 NE STARŠÍM NEŽ 180 DNÍ.

Podrobnosti

Datum:
22 února
Čas:
18:00 - 22:00 CET
Cena:
Zdarma
Rubrika Akce:

Pořadatel

Fine Food Academy
Telefon:
608 800 363
Email:
info@ffacademy.cz
Webová stránka:
www.ffacademy.cz

Místo konání

FFA
Lesní kolonie 265
Včelná, Česká republika
+ Google Mapa
Telefon:
608800363
Webová stránka:
www.ffacademy.cz

RSVP

11 out of 12 available Rezervace vstupenek Zvolte počet míst

Doplňte prosím všechny požadované informace

Odeslat potvrzení rezervace na:

Nejsi robot?

     
Zpracováváme soubory cookies. Pomáhají nám ke správnému fungování webové aplikace, k poskytování funkcí sociálních sítí,
personalizaci obsahu a inzerce a k analýzám jeho návštěvnosti. Používáním webu souhlasíte s jejich užitím.