Kurz

Načítám Akce

« All Akce

Základní teplé omáčky v kuchyni – VYPRODÁNO

Duben 12 @ 18:00 - 22:00

1599Kč

Lektor:

Jakub Kulhavý

Základem kuchařského umění jsou bezesporu omáčky. Na kurzu si ukážeme jejich základní podoby i to, jak z nich vytvořit další varianty. K omáčkám si upečeme různé druhy mas – hovězí kýtu, vepřovou kotletu, kuřecí supreme a lososa, které pak podle chuti budeme kombinovat s připravenými omáčkami. Na závěr nebude chybět malý dezert z ovoce s omáčkou Sabayone.

Menu:

Bešamel
     Mornay, Soubise
Velouté
     Křenová, Estragonová
Demi-Glace
      Houbová omáčka
Rajčatová
      Concassé s kozím sýrem
Máslová omáčka
     Beurre Blanc     
Holandská  omáčka
      Sabayone s ovocem

REGISTRAČNÍ FORMULÁŘ ZDE

Podrobnosti

Datum:
Duben 12
Čas:
18:00 - 22:00
Cena:
1599Kč
Rubrika Akce:

Pořadatel

Fine Food Academy
Telefon:
608 800 363
Email:
info@ffacademy.cz
Webová stránka:
www.ffacademy.cz

Místo konání

FFA
Lesní kolonie 265
Včelná, Česká republika
+ Google Mapa
Telefon:
608800363
Webová stránka:
www.ffacademy.cz
     
Zpracováváme soubory cookies. Pomáhají nám ke správnému fungování webové aplikace, k poskytování funkcí sociálních sítí,
personalizaci obsahu a inzerce a k analýzám jeho návštěvnosti. Používáním webu souhlasíte s jejich užitím.