19.9.2025 Jihovýchodní Asie, 18:00 - 22:00

Lektor: 

Zdeněk Křížek


Menu:

  • Thajský hovězí salát 

(Hovězí pupek, mango, kedlubna, chlebovník, mátový dresing)

Kompletní příprava thajského hovězího salátu, příprava thajského dresinku z máty a chilli


  • Nashi Goreng 

Restovaná Stir fry rice, kalamari skewers, fermentovaná zelenina

Kompletní příprava restované rýže Nashi goreng ve wok pánvi, marinování a příprava kalamárových špízů doplněná fermentovanou zeleninou


  • Phad Thai

Tamarind, krevety, tofu, pažitka, chilli.

Příprava tradičního thajského pokrmu Phad Thai, z rýžových nudlí, doplněná ukázkou čištění krevet, příprava omáčky Phad thai z Tamarindu


2 999,00 Kč
Skladem