Navigace pro hledání a zobrazení Akce
Duben 2024
Steaky & chřest – VYPRODÁNO
Lektor: Jan Horký Přinášíme vám kurz s Janem Horkým, který působil v české kuchařské reprezentaci. Na kurzu si připravíme chřestové speciality. Menu: Chřestový tatarák se zastřeným vajíčkem, curry majonéza, Prsa z kukuřičného kuřátka, chřestové ragout v cheddarové omáčce, Telecí pavouček ve smetanové omáčce, pošírovaný chřest, Hovězí steak, teriyaki omáčka se sezamem, tempurovaný chřest s řasou nori. Cena: 2 699 Kč
Zobrazit více »Asie – VYPRODÁNO
Lektor: Martin Košťál Menu: Karaage s omáčkou tsuyu (smažené kuřecí kousky) Gyoza knedlíčky s vepřovým masem, zelím a mrkví Poké bowl s lososem, mangem, wakame Hatcho soba s krevetami (soba nudle se zeleninou a kešu ořechy) Cena: 2 499 Kč
Zobrazit více »Thajsko
Lektor: Honza Krob Menu: Tom yum goong Massaman curry, steamed rice Twice cooked pork belly Pad thai Bangkok style Cena: 2 699 Kč
Zobrazit více »Květen 2024
Příprava na grilování: masa, marinády, omáčky a salsy
Lektor: Radek David Přinášíme vám kurz s jedním z nejlepších českých šéfkuchařů - Radkem Davidem. Veškeré pokrmy chystá nejradši tak, aby nepřišly o svoji přirozenou chuť, ale zlehka je jen podpoří a zvýrazní kořením nebo bylinkami. Při přípravě jídel ho vždy inspiruje sezónnost. Suroviny vybírá v té nejlepší kvalitě, které pomocí techniky a poctivé kuchařské práce přetaví v jídlo ve vlastním moderním provedením, s vlastním stylem podávání a vlastními chuťovými kombinacemi. Na kurzu si naložíme čtyři druhy masa do čtyř…
Zobrazit více »Steaky s Honzou
Lektor: Honza Krob Menu: Hovězí rib eye steak, citronová bramborová kaše, Vepřový steak z krkovice, udon nudle se zeleninou, Kuřecí stehenní steak s kůží ve vakuu, argentinská salsa, bagetka, Kachní prsa, šalotky v portským, batátové pyré. Cena: 2 699 Kč
Zobrazit více »Kurz grilování: Burgery
Jan Horký Přinášíme vám kurz s Janem Horkým, který působil v české kuchařské reprezentaci. Na kurzu si připravíme maso na burgery, upečeme domácí housky a naučíme se několik druhů burgerů, které si následně připravíme na grilu. Menu: Burger s trhaným vepřovým masem, chedarem, šalotkou v medu, jalapeňos Hovězí asijský burger s teriyaki majonézou, bílá ředkev s řasou nori Rybí burger s limetkovou majonézou, fenyklový salát , tempurovaná kreveta Přílohy: Obří hranoly s chedarovou omáčkou Mini brambory se slaninovou majonézou …
Zobrazit více »Thajsko
Lektor: Honza Krob Menu: Tom yum goong Massaman curry, steamed rice Twice cooked pork belly Pad thai Bangkok style Cena: 2 699 Kč
Zobrazit více »Itálie
Lektor: Martin Košťál Menu: Spaghetti aglio olio Risotto nero con frutti di mare (risotto s mořskými plody) Coniglo alla cacciatora (králík po myslivecku s olivami a šalvějí) Gnocco di ricotta con crema allo zabaione (ricottové knedlíčky s vaječným krémem) Cena: 2 499 Kč
Zobrazit více »Asie
Lektor: Martin Košťál Menu: Karaage s omáčkou tsuyu (smažené kuřecí kousky) Gyoza knedlíčky s vepřovým masem, zelím a mrkví Poké bowl s lososem, mangem, wakame Hatcho soba s krevetami (soba nudle se zeleninou a kešu ořechy) Cena: 2 499 Kč
Zobrazit více »Kurz grilování: Maso
Lektor: Jan Horký Přinášíme vám kurz s Janem Horkým, který působil v české kuchařské reprezentaci. Naučíme se několik zajímavých mas, které si připravíme na grilu spolu s vhodnými přílohami. Menu: Kuřecí a vepřové satay, hoisin omáčka, salát z rýžových nudlí, Vepřový bůček, marináda z rybí omáčky, medu a česneku, grilovaný pak choi, Hovězí flank steak „sous vide“ chimichurri salsa, rozpečená bylinková ciabatta s parmazánem. Cena: 2 699 Kč
Zobrazit více »