Kurz

Načítám Akce

« Všechny Akce

Vánoční menu

Prosinec 12 @ 18:00 - 22:00

1499Kč

Šéfkuchař:

Václav Šindelář

V tomto kurzu si ukážeme, jak si připravit zajímavé menu nejen na štědrovečerní stůl. Nebude chybět ukázka porcování a filetování kapra a domácí svařák na zahřátí 🙂

Menu:

Tatarák ze pstruha s kaviárem.

Krémová polévka z kapra s jikrami a zeleninou.

Pečený kapr s kroupami a čočkou.

Rybí placičky s lehkým bramborový salátem.

Pečená hruška s medem a vanilkovou omáčkou.

REGISTRAČNÍ FORMULÁŘ ZDE

Podrobnosti

Datum:
Prosinec 12
Čas:
18:00 - 22:00
Cena:
1499Kč
Rubrika Akce:

Pořadatel

Fine Food Academy
Telefon:
608 800 363
Email:
info@ffacademy.cz
Webová stránka:
www.ffacademy.cz

Místo konání

FFA
Lesní kolonie 265
Včelná, Česká republika
+ Google Mapa
Telefon:
608800363
Webová stránka:
www.ffacademy.cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace