Kurz

Načítám Akce

« Všechny Akce

Kuře a jeho zpracování

31.1.2018 @ 18:00 - 22:00

1599Kč

Lektor:

Marek Schober

Menu:

Kuřecí satay,
 
Kuřecí kaldoun,
 
Kuře BBQ,
 
Kuřecí roláda se zimní zeleninou,
 
Chlazené krupicové parfait.

Podrobnosti

Datum:
31.1.2018
Čas:
18:00 - 22:00
Cena:
1599Kč
Rubrika Akce:

Pořadatel

Fine Food Academy
Telefon:
608 800 363
Email:
info@ffacademy.cz
Webová stránka:
www.ffacademy.cz

Místo konání

FFA
Lesní kolonie 265
Včelná, Česká republika
+ Google Mapa
Telefon:
608800363
Webová stránka:
www.ffacademy.cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace