- akce již proběhla.
Francouzské dezerty
11.10.2016 @ 19:00 - 23:00 CEST
Šéfkuchař:
Michaela Fürstová
V tomto kurzu se společně naučíme jak připravit skvělé francouzské dezerty
Menu:
Pâte à brioche – brioškové těsto
- Brioche parisienne – snídaňová kynutá brioška s vysokým podílem másla
- La tarte Tropézienne – tradiční jihofrancouzský dezert, kterému dala jméno Brigitte Bardot, kynutý koláček plněný vanilkovým krémem s vodou z pomerančových květů, která dodává dezertu specifickou chuť
Pâte feuilletée – listové těsto
- Mille-feuilles – dezert z listového těsta plněný vanilkovým krémem
- Tarte fine aux pommes – jablečný jemný koláč
Sladké těsto
- Tarte au citron vert et basilic – dokonalá kombinace sladkého máslového těsta s limeto-bazalkovým krémem
Crème pâtissière – žloutkový krém – klasický cukrářský krém používaný v různých modifikacích v širokém spektru francouzských dezertů
REGISTRAČNÍ FORMULÁŘ ZDE