Francouzské dezerty

Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.

Francouzské dezerty

11.10.2016 @ 19:00 - 23:00 CEST

Šéfkuchař:

Michaela Fürstová

V tomto kurzu se společně naučíme jak připravit skvělé francouzské dezerty

Menu:

Pâte à brioche – brioškové těsto

  • Brioche parisienne – snídaňová kynutá brioška s vysokým podílem másla
  • La tarte Tropézienne – tradiční jihofrancouzský dezert, kterému dala jméno Brigitte Bardot, kynutý koláček plněný vanilkovým krémem s vodou z pomerančových květů, která dodává dezertu specifickou chuť

Pâte feuilletée – listové těsto

  • Mille-feuilles – dezert z listového těsta plněný vanilkovým krémem
  • Tarte fine aux pommes – jablečný jemný koláč

Sladké těsto

  • Tarte au citron vert et basilic – dokonalá kombinace sladkého máslového těsta s limeto-bazalkovým krémem

Crème pâtissière – žloutkový krém – klasický cukrářský krém používaný v různých modifikacích v širokém spektru francouzských dezertů

 

REGISTRAČNÍ FORMULÁŘ ZDE

 

Podrobnosti

Datum:
11.10.2016
Čas:
19:00 - 23:00 CEST
Rubrika Akce:

Pořadatel

Fine Food Academy
Telefon:
608 800 994
E-mail:
info@ffacademy.cz
Webová stránka:
www.ffacademy.cz

Místo konání

FFA
Lesní kolonie 265
Včelná, Česká republika
+ Google Mapa
Telefon:
608800363
Webová stránka:
www.ffacademy.cz
     
Zpracováváme soubory cookies. Pomáhají nám ke správnému fungování webové aplikace, k poskytování funkcí sociálních sítí,
personalizaci obsahu a inzerce a k analýzám jeho návštěvnosti. Používáním webu souhlasíte s jejich užitím.