- akce již proběhla.
Itálie II – Výroba domácích těstovin – VYPRODÁNO
7.9.2016 @ 19:00 - 23:00 CEST
1200KčŠéfkuchař:
Tomáš Böhm
V tomto kurzu se společně naučíme jak na pravou domácí pastu. S rodinným Italem si ukážeme jak vyrobit ty nejlepší těstoviny a to přímo u vás v kuchyni a dále pak základy italské kuchyně, práci s tradičními surovinami, řekneme si něco o italské gastro kultuře a tipy, co do italské kuchyně patří a co naopak ne.
Menu:
Foccacia s olivami a rozmarýnem
Tapenáda ze sušených rajčat a oliv
Polévka z pečených cuket s parmezánem a cuketovým pestem
Fritatta
Capali d´angelo s králičím hřbetem a lanýžovým olejem
Spaghetti – aglio olio e peperoncino a další
Lasagne al forno
Ravioli se špenátem a ricottou v šalvějovém másle
Tortellini s rajčaty a mozzarellou v parmazánové pěně
Gnocchi
Rychlá domácí zmrzlina